Toegankelijkheid centrum


Het centrum is dagelijks vanaf 12:00 uur tot 17:30 uur voetgangersgebied. Op vrijdag (koopavond) tot 21:00 uur. De straten in het centrum worden afgesloten met palen. Koopzondag: elke laatste zondag van de maand.

standaard palenplan 

feestdagen & koopzondagen

Laden en lossen 

Het laden en lossen van goederen in het centrum moet dus buitenom de genoemde tijden gebeuren. In verband met de weekmarkt op donderdag, zijn sommige straten rondom de weekmarkt langer afgesloten. In het palenplan staan per dag en straat de afsluitingstijden aangegeven.

Bij evenementen kan een afwijkende afsluiting voor komen. In de nieuws items op de startpagina van deze website worden de afwijkende afsluitingen aangekondigd.

Huur paalsleutel

In sommige gevallen is een toegang tot het gebied noodzakelijk, bijvoorbeeld bij een verhuizing of evenement. Bij Parkeerbeheer is het mogelijk een paalsleutel te huren. De huur van een paalsleutel kost € 6,25 en een borg van € 100,00. Bij het inleveren van de paalsleutel wordt de borg op uw bankrekening teruggestort. Aan het huren van een palensleutel zijn voorwaarden verbonden. Voor meer informatie over het huren van een paalsleutel kunt u contact opnemen met Parkeerbeheer.