E-service


Direct naar onze E-Service

Zorg voor de online aanvraag dat je de volgende documenten (digitaal) beschikbaar hebt, indien voor jou van toepassing.

Tip: Bedenk vóór de aanvraag en het betalen van je parkeervergunning hoe lang je deze nodig hebt. Een parkeervergunning of abonnement kan per kwartaal of per jaar worden aangevraagd. Beëindig je je parkeervergunning, dan krijg je geen geld terug over de periode waarin je je parkeervergunning of abonnement niet gebruikt.

Bewoners

 • Inloggegevens van jouw persoonlijke DigiD;
 • kentekenbewijs van je auto;

Tip: controleer op wiens naam de auto staat! Staat de auto op jouw naam? Dan kun je makkelijk de parkeervergunning aanvragen.
Staat de auto niet op jouw naam? Hou dan de volgende digitale documenten gereed:

 • een lease- of huurcontract van de (lease-) auto;
 • een verklaring van je werkgever dat jij dagelijks gebruik hebt van de (bedrijfs-) auto;
 • een verklaring privé gebruik auto volgens het standaard formulier van Parkeerbeheer:
  download hier het formulier

Ondernemers en dienstverleners

 • Inloggegevens eHerkenning, vanaf niveau E2 met optie vestigingsnummer;
 • Geen eHerkenning? mail ons dan een recent uittreksel Kamer van Koophandel;
 • digitaal bewijs BIG-registratie;
 • digitaal bewijs inschrijving ANBI register;
 • digitaal bewijs werkzaamheden of diensten (factuur, orderbon of werkbon).

Werknemers van bedrijven binnen het gereguleerd gebied

DigiD of eHerkenning

Om online je digitale parkeervergunning aan te kunnen vragen, heb je een persoonlijke DigiD of de eHerkenning voor bedrijven nodig. Indien je dit niet hebt, raden wij je aan dit vooraf online aan te vragen. Het duurt een aantal werkdagen voor je een persoonlijke inlogcode met wachtwoord per post krijgt toegestuurd.

Vraag je voor het bedrijf eHerkenning aan, dan kun je al kiezen voor eHerkenning vanaf niveau E2 met vestigingsnummer. Dit niveau is voldoende om in te kunnen loggen bij de E-service van Parkeerbeheer.
LET OP! Bij de aanvraag van eHerkenning moet je direct het vestigingsnummer van het bedrijf invoeren. Dit nummer is van belang om te kunnen inloggen op onze e-service. Het vestigingsnummer staat vermeld op het uittreksel Kamer van Koophandel.

Bedrijven hebben de mogelijkheid in de e-service een vergunning aan te vragen zonder eHerkenning. Stuur per e-mail een uittreksel KvK en vermeld in het bericht dat je zonder eHerkenning wilt kunnen inloggen.

Heb je hulp nodig bij je digitale aanvraag? Maak dan een afspraak, dan helpen wij je graag verder aan de servicebalie. Kijk op onze contactpagina voor de actuele openingstijden en bereikbaarheid.

Vergunningen & abonnementen

Contactpagina