Laadpalen 


Er wordt door de gemeente Bergen op Zoom en de provincie Noord-Brabant hard gewerkt aan een dekkend netwerk van openbare laadpalen voor elektrische- en hybride auto’s. Deze laadpalen worden geplaatst bij openbare parkeerplaatsen, zodat de laadpalen voor iedereen bereikbaar zijn. Zo wordt elektrisch rijden ook aantrekkelijk voor automobilisten zonder eigen oprit.

Gebruikers van een elektrische-of hybride auto kunnen de auto op speciaal daarvoor gereserveerde parkeerplaatsen de auto opladen bij de laadpaal. Men betaalt op gebruikelijke wijze voor de elektriciteit die wordt afgenomen. Goed om te weten: ook voor het parkeren moet je betalen. Dat kan bij een parkeerautomaat, of heel makkelijk met je mobiele telefoon.

In parkeergarage Grote Markt zijn 6 parkeerplaatsen voorzien van een oplaadpunt, in parkeergarage De Parade zijn 4 parkeerplaatsen op parkeerdek 1 voorzien van oplaadpunten. Omdat wij graag horen of er behoefte is aan nog meer oplaadpunten in één van deze parkeergarages, kun je dit kenbaar maken via e-mail. Stuur je bericht naar  evladen@parkerenbergenopzoom.nl

Wil je een laadpaal bij je woonadres, of een openbare laadpaal voor algemeen gebruik aanvragen? Klik dan op "laadpaal aanvragen".


Laadpaal aanvragen

Parkeergarages

Overzicht locaties laadpalen 

Oplaadplaats vinden