Parkeren 


Parkeerbeheer Bergen op Zoom doet er alles aan om het parkeren in deze gemeente zo prettig mogelijk te maken. Parkeren kan op diverse locaties in en om de binnenstad. Bergen op Zoom heeft twee parkeergarages: De Parade en Achter De Grote Markt. Bij het NS-station is een zone voor Parkeren + Reizen wanneer u gebruik maakt van de trein. Het P+R terrein is bereikbaar via de Parallelweg. Voor wie bij het ziekenhuis parkeert is er een voordelige dagkaart verkrijgbaar bij een van de parkeerautomaten.

Met de tijd mee! 

Deze gemeente  heeft een aantal openbare parkeerplaatsen met laadpalen voor elektrische- en hybride auto's. In parkeergarage De Parade zijn 4 parkeerplaatsen, in parkeergarage Achter De Grote Markt zijn 6 parkeerplaatsen bestemd voor het opladen van electrische of hybride auto's.

Speciaal e-mail adres ev laden

Wilt u meer parkeerplaatsen zien in de parkeergarages waar u een hybride of elektrische auto kunt opladen? Laat het ons weten op evladen@parkerenbergenopzoom.nl

Kentekenparkeren 

In 2015 is het kenteken parkeren ingevoerd. Dat betekent dat u geen parkeerkaartje meer achter uw voorruit hoeft te leggen. Vanaf 2016 zijn ook de vergunningen gedigitaliseerd. Bij de aanvraag van een parkeervergunning wordt een of meerdere kentekens geregistreerd. Er is geen papieren parkeervergunning meer nodig om achter de voorruit te leggen. We gaan met onze tijd mee!

overzicht parkeerautomaten en betaald parkeren

informatiepagina parkeervergunningen

Informatiepagina parkeerbeleid