Bezoekersvergunning en Parkeerpas

Visite!

Bewoners die staan ingeschreven op een adres binnen het vergunningengebied, kunnen de digitale bezoekersvergunning of een parkeerpas aanvragen. Per adres kun je één digitale bezoekersvergunning en één parkeerpas aanvragen. Parkeren met een bezoekersvergunning mag alleen in sector 2, 3, 4 of 5 of 6. De Parkeerpas werkt alleen bij de parkeerautomaten in sectoren 2, 3, 4 of 5.

Digitale bezoekersvergunning

Vraag de digitale bezoekersvergunning aan in het e-loket. Log in met DigiD. Heb je nog geen DigiD, vraag deze dan aan via www.digid.nl.

De digitale bezoekersvergunning gebruik je in de web-app 2Park. Hierin kun je tegoed opwaarderen. Per dag kun je maximaal 10 kentekens tegelijk aanmelden. Het bezoekerstarief wordt van je tegoed afgeschreven.

Heb je hulp nodig bij je aanvraag? Kom dan langs aan de servicebalie. Op vertoon van je legitimatiebewijs kun je de digitale bezoekersvergunning aanvragen aan de servicebalie.

Parkeerpas

Beschik je niet over (alle) digitale middelen, koop dan voor € 10,00 de parkeerpas. Met deze parkeerpas kun je je bezoek bij de parkeerautomaat aanmelden tegen het lage tarief.

Op de parkeerpas staat geen tegoed. De parkeerpas is alleen verkrijgbaar bij de servicebalie van Parkeerbeheer. Er is geen maximum aantal kentekens wat je kunt aanmelden en betalen bij de parkeerautomaat.

Overzicht parkeerautomaten

Scroll naar boven