Laadpalen

Er wordt door de gemeente Bergen op Zoom en de provincie Noord-Brabant hard gewerkt aan een dekkend netwerk van openbare laadpalen voor elektrische- en hybride auto’s. Deze laadpalen worden geplaatst bij openbare parkeerplaatsen, zodat de laadpalen voor iedereen bereikbaar zijn. Zo wordt elektrisch rijden ook aantrekkelijk voor automobilisten zonder eigen oprit.

Gebruikers van een elektrische- of hybride auto kunnen de auto op speciaal daarvoor gereserveerde parkeerplaatsen de auto opladen bij de laadpaal. Men betaalt op gebruikelijke wijze voor de elektriciteit die wordt afgenomen.
Goed om te weten: ook voor het parkeren moet je betalen. Dat kan bij een parkeerautomaat, of heel makkelijk met je mobiele telefoon.

In parkeergarage Grote Markt zijn 6 parkeerplaatsen voorzien van een oplaadpunt, in parkeergarage De Parade zijn 4 parkeerplaatsen op parkeerdek 1 voorzien van oplaadpunten.
Wij horen graag of er behoefte is aan nog meer oplaadpunten in één van deze parkeergarages. Dit kun je kenbaar maken via e-mail op het adres: evladen@parkerenbergenopzoom.nl . 

Binnen de gehele gemeente Bergen op Zoom worden nieuwe openbare laadpalen geïnstalleerd. Lees meer in de publicatie.
Geen laadpaal op de door jou gewenste locatie? Het is mogelijk een openbare laadpaal aan te vragen. Parkeerplaatsen bij laadpalen zijn niet kentekengebonden.

De komende tijd worden in de gemeente Bergen op Zoom op 71 locaties nieuwe laadpalen geïnstalleerd. Lees hier meer.

Parkeergarages

Overzicht locaties laadpalen 

Oplaadplaats vinden

Scroll naar boven