Ontdek Bergen op Zoom!

Touringcars

Kom je met een groot gezelschap in een bus of touringcar naar Bergen op Zoom om te genieten van onze mooie stad, of voor bijvoorbeeld een huwelijksfeest? Dan kan de buschauffeur je op allerlei plaatsen in de stad laten uitstappen. Waar mag de bus dan parkeren?
Plein 13 biedt in dat geval uitkomst. Hier zijn een aantal bus parkeerplaatsen die groot genoeg zijn om een bus of touringcar te parkeren. Bij een van de parkeerautomaten op Plein 13 kan worden betaald voor het parkeren. Een dagkaart kost maximaal € 7,50. Op zon- en feestdagen hoeft niet te worden betaald voor het parkeren. 

Campers

Kom je met een camper naar Bergen op Zoom, of ben je op doorreis en wil je hier overnachten? Dat kan op de speciaal aangewezen camper parkeerplaatsen aan de Boulevard op de Bergse Plaat.
Wel moet er € 10,- per overnachting worden betaald. Betalen kan alleen met de parkeerapp van EasyPark. De zone code is 4699. 

Bij een bezoek aan de binnenstad kan de camper net als overige auto's in een van de aangegeven parkeervakken. Binnen het betaald parkeren gebied kan bij een van de parkeerautomaten worden betaald voor het parkeren. Parkeergarage Grote Markt heeft een maximale doorrijhoogte van 2,00 meter. In parkeergarage De Parade is de maximale doorrijhoogte 2,05 meter.

Plattegrond en tarieven

VVV Brabantse Wal