Ontdek Bergen op Zoom!

Touringcars

Komt u met een groot gezelschap in een bus of touringcar naar Bergen op Zoom om te genieten van onze mooie stad, of voor bijvoorbeeld een huwelijksfeest? Dan kan de buschauffeur u op allerlei plaatsen in de stad laten uitstappen. Waar mag de bus dan parkeren?
Plein 13 biedt in dat geval uitkomst. Hier zijn een aantal bus parkeerplaatsen die groot genoeg zijn om een bus of touringcar te parkeren. Bij een van de parkeerautomaten op Plein 13 kan worden betaald voor het parkeren. Een dagkaart kost maximaal € 5,00. Op zon- en feestdagen hoeft niet te worden betaald voor het parkeren. 

Campers

Komt u met een camper naar Bergen op Zoom, of bent u op doorreis en wilt u hier overnachten? Dat kan op de speciaal aangewezen camper parkeerplaatsen aan de Boulevard op de Bergse Plaat. Deze plaatsen zijn gratis en er mag overnacht worden. De maximale verblijfsduur is 72 uur. U arriveert 's morgens of in de loop van de dag, en mag maximaal 2 overnachtingen doorbrengen.

Bij een bezoek aan de binnenstad kan de camper net als overige auto's in een van de aangegeven parkeervakken. Binnen het betaald parkeren gebied kan bij een van de parkeerautomaten worden betaald voor het parkeren. De parkeergarages hebben een maximale doorrijhoogte van 2,05 meter.

Plattegrond en tarieven

VVV Brabantse Wal